Vergaderruimte huren Tilburg

Wilt u een vergaderruimte huren in de omgeving van Tilburg maar heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Maak dan snel kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Aeroparc! Op ons multifunctionele terrein bieden we u de ruimte om zaken te doen, te ondernemen, ontmoeten, ontwikkelen en is er tevens ruimte voor sport en ontspanning. Door de brede mogelijkheden zijn we als center een verbindende factor tussen verschillende branches, zaken, privé en vermaak. Een uitdagende omgeving met volop kansen!

Vergaderruimte huren in de buurt van Tilburg

Bij Aeroparc vindt u zowel economische als maatschappelijke bedrijvigheid waardoor u als instelling of bedrijf altijd aansluiting vindt binnen uw vakgebied. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor:

  • Het huren van vergaderruimtes;
  • Organiseren van evenementen;
  • Flexwerkplekken;
  • Zakenlunches en netwerkborrels;
  • Huur en vestiging van bedrijven.

Meer informatie over ons aanbod

Zou u graag een vergaderruimte huren in ons Crown Business Center nabij Tilburg? Bekijk dan ook eens de geheel verzorgde vergaderarrangementen! Op deze manier kunt u zaken doen eenvoudig combineren met netwerken, teambuilding en ontspanning. Voor meer informatie over de mogelijkheden of om een vergaderruimte te huren op Aeroparc vlakbij Tilburg kunt u gerust even contact met een van onze medewerkers opnemen! Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0161-74 78 00 en staan u graag te woord.

U kunt bij ons altijd een vergaderruimte huren voor al uw bijeenkomsten in de regio Tilburg!

Vestigingsmogelijkheden

N

Vergaderruimte huren Tilburg

Veelzijdig bedrijventerrein