Vergaderruimte huren Brabant

Bij Aeroparc kunt u een vergaderruimte huren op een inspirerende locatie in Brabant voor ieder gezelschap! Bij Aeroparc staan ondernemen, ontmoeten en inspireren voorop waardoor we u altijd de ruimte kunnen bieden die u nodig heeft. U vindt bij ons dan ook een grote diversiteit aan bedrijven, instellingen, faciliteiten en mogelijkheden om unieke kansen te creëren en kennis te delen. Een vergaderruimte huren voor een klein of groot gezelschap is bij ons dan ook geen enkel probleem en indien gewenst kunnen we tevens een aansluitende lunch of borrel voor u verzorgen!

Vergaderruimte huren op het Aeroparc in Brabant

Bij Aeroparc vindt u een veelzijdigheid aan accommodaties voor bedrijven om te ontmoeten, bespreken, innoveren, inspireren en ontspannen. Staat u op het punt een vergaderruimte te huren maar zoekt u nog een unieke locatie in Brabant? Kom dan direct naar Aeroparc. Vele toonaangevende bedrijven gingen u voor en organiseerde vergaderingen, congressen en netwerkevenementen in ons inspirerende business center.

Meer opties

Bent u benieuwd wat het kost om een vergaderruimte te huren op Aeroparc of zoekt u nog een bedrijfspand in Brabant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, een e-mail sturen of direct bellen naar 0161-747800, wij informeren u graag!

Staat u op het punt een vergaderruimte te huren in Brabant? Bekijk dan eens onze inspirerende en unieke locaties in Gilze!

 

Vestigingsmogelijkheden

N

Vergaderruimte huren Brabant

Veelzijdig bedrijventerrein