Vergaderlocaties Tilburg

Bij Aeroparc vindt u de beste vergaderlocaties uit de omgeving van Tilburg. Wij bieden een unieke locatie waarin vele ondernemers samenkomen en samenwerken. Bij ons kunt u op een rustige manier vergaderen in een van de vele ruim opgezette kamers. Desgewenst verzorgen wij de maaltijden. Door de gunstige ligging zijn wij goed te bereiken vanuit Tilburg en Breda.

Vergaderlocaties in stijl in de omgeving van Tilburg

Als u een vergadering wilt plannen en een goede locatie zoekt neemt u contact op met Auroparc. Wij bieden uitstekende faciliteiten en zorgen dat u in een rustige omgeving de beoogde topics kunt bespreken. Vergaderlocaties behoren aan bepaalde voorwaarden te voldoen zodat men tot de beste oplossingen komt, wij zijn gevestigd in Rijen zodat u ons eenvoudig vanuit Tilburg kunt bereiken. Wij bieden u verschillende ruimten. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van een:

  • Auditorium
  • Flexwerk wing
  • Demoruimte

Deze zijn allen gevestigd in Het Crown Bussiness Centre en in Gate 2. Vergaderlocaties zijn ook geschikt als u een congres of seminar wilt organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gate 2

Hier treft u uiteenlopende mogelijkheden aan om te vergaderen. Het Aerospace en maintenance house is royaal opgezet en biedt de ruimte voor het organiseren van activiteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Er is onder andere een conferentiezaal en er zijn diverse les en vergaderruimten beschikbaar. Als u op zoek bent naar fijne vergaderlocaties in de omgeving van Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op en ervaar een van de beste vergaderlocaties in de omgeving van Tilburg.

Vestigingsmogelijkheden

N

Vergaderlocaties Tilburg

Veelzijdig bedrijventerrein