Vergaderen en presenteren

Vergaderen en presenteren, of een congres of seminar organiseren? Het kan allemaal op Aeroparc. Er zijn mogelijkheden genoeg in het Crown Business Center en in het gebouw van Gate2. Wilt u bijvoorbeeld bij het organiseren van uw congres aansluitend een lunch laten maken? Het Count Down restaurant kan voor u een lunch klaarzetten. In het restaurant kunt u ook uw zakelijke bespreking houden. We kunnen ook bij uw vergadering koffie en thee brengen in uw pauze. Het is namelijk ook goed soms even een break te nemen. Bij Aeroparc kunt u in alle rust vergaderen of een congres organiseren.

Het Crown Business Center heeft verschillende vergaderruimten, een auditorium, een flexwerk wing en een demoruimte.

Mede dankzij de uitstekende voorzieningen is Crown Business Center AEROPARC ook een ideale locatie voor organisaties om zich permanent te vestigen.
Huurders van ons Business Center hebben extra korting op de huur van vergaderruimtes. Maak ook gebruik van deze mogelijkheid en huur een kantoorruimte in het Crown Business Center.

Hieronder vindt u informatie over de verschillende zalen en de bijbehorende prijscategorieën.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief eventuele benodigdheden als wifi, beamer of flip-over.

Maak het u nog makkelijker en boek HIER direct uw vergaderruimte.

Voor lunch kunt u gebruik maken van het restaurant. Ook kunt u ervoor kiezen om de lunch te laten verzorgen in uw vergaderruimte.

Voor meer informatie over onze vergaderzalen en de kosten van bijvoorbeeld extra banqueting kunt u onze vergaderzaalbrochure downloaden.

Heeft u vragen: neem contact op met de receptie van Crown Business Center via 0161-747800 of via info@aeroparc.nl

Contact opnemen?

Bent u benieuwd en wenst u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Onze organisaties

 

[logo-carousel id=default]