Unieke vergaderlocatie Breda

Aeroparc biedt u een unieke vergaderlocatie aan de rand van Breda waar u nader tot elkaar kunt komen. U kunt bij ons terecht voor verschillende vergaderruimtes voor grote en kleine groepen die voor verschillende dagdelen of meerdere dagen te huur zijn. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om bedrijfsruimtes te huren of te kopen en kunt u naar wens gebruik maken van onze flexwerkplekken. Kortom, Aeroparc biedt u altijd de juiste ruimte!

Onze unieke vergaderlocatie aan de rand van Breda

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van Breda waar u gemakkelijk klanten kunt ontvangen en al uw kennis kunt delen? Dan is ons Crown Business Center de uitkomst voor u! De centrale ligging aan de rand van Breda is ideaal voor al uw bezoekers en de diversiteit aan bedrijven zorgt voor een inspirerende en creatieve omgeving. U kunt bij Aeroparc de volgende locaties huren:

  • Vergaderruimte van 4 tot 100 personen;
  • Presentatieruimte;
  • Trainingsruimte;
  • Demonstratieruimte;
  • Auditorium voor grote groepen.

Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Het Aeroparc terrein

Naast een unieke vergaderlocatie vindt u bij Aeroparc nabij Breda ook sportaccommodaties, een welness center en gezondheidscentrum. Bekijk de brochure om een beeld te krijgen de veelzijdigheid van ons terrein en neem voor vragen gerust contact met ons op!

Boek vandaag nog een unieke vergaderlocatie nabij Breda voor uw volgende bijeenkomst!

Vestigingsmogelijkheden

N

Unieke vergaderlocatie Breda

Veelzijdig bedrijventerrein