Sportaccomodaties Tilburg

Uitgebreide sportaccommodaties vindt u in de regio Tilburg bij Aeroparc! Op ons veelzijdige bedrijventerrein vindt u alle accommodaties, voorzieningen en kansen om zaken te doen, te innoveren, kennis te delen, te sporten en te ontspannen. U vindt bij ons dan ook een grote diversiteit aan bedrijven en instellingen die zich zowel met economische als maatschappelijke projecten bezighouden.  Kom gerust eens langs om een indruk te krijgen van de mogelijkheden of kom eens langs voor een ontmoeting of kennismakingsborrel!

Sportaccommodaties van Aeroparc nabij Tilburg

De sportaccommodaties op het Aeroparc in Gilze nabij Tilburg, the Factory Sport & Fun, worden zowel door scholen als bedrijven en sportverenigingen gebruikt. Naast de diverse buitenvelden vindt u ook een overdekt sportcentrum op ons terrein evenals een gezondheidscentrum vol met uiteenlopende faciliteiten. Bent u nog op zoek naar een sportaccommodatie voor uw sportdag, een uitje voor uw kinderfeestje of wilt u werken of vergaderen afwisselen met activiteiten om de teambuilding te versterken? Bij Aeroparc bent u aan het juiste adres!

Onze sportfaciliteiten

The Factory Sport & Fun vindt u sportaccommodaties zal een indoor atletiekbaan, fitnessruimtes, een wellness center en een multifunctioneel veld voor voetbal, basketbal en tennis in de buurt van Tilburg. Zou u graag meer weten over onze sportfaciliteiten of de mogelijkheden tot het huren van een accommodatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten over het gebruiken van sportaccommodaties in de regio Tilburg? Neem contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein