Ondernemen en netwerken

AEROPARC is anders dan de meeste bedrijfsterreinen. Als organisatie sta je er hier niet alleen voor. Het is juist de kruisbestuiving tussen organisaties die AEROPARC zo bijzonder maakt.

Crown Business Center AEROPARC (gevestigd in Rijen)

In deze roerige tijden, is het ‘adaptief vermogen’ van organisatie erg van belang. Organisaties moeten flexibeler dan ooit zich kunnen aanpassen aan haar omgeving.
Het team van Crown Business Center AEROPARC ziet deze dynamische veranderingen in wereld van ondernemers. Daarom zijn we continue met onze omgeving in gesprek, we luisteren, ontzorgen en verbinden mensen en ideeën, zodat onze ondernemers de ruimte voelen om hun droom uit te laten komen.

Hier huurt u flexibele kantoorruimte welke u kunt aanpassen bij de behoefte van uw organisatie: flexibele huurvoorwaarden, kleine kantoorruimtes welke u kunt opschalen wanneer uw organisatie hierom vraagt!

Crown Business Center is de ideale plek voor zakelijke besprekingen in een prettige ambiance. Hier vind je alles wat je voor je business nodig hebt: vergader- en presentatieruimten,  een centraal secretariaat en een sfeervol ontmoetingspunt, het Countdown Café. Voor meer informatie over het huren van vergader- of presentatieruimte zie ‘Vergaderen en congressen’.

Het Countdown Café is het meeting point voor doordeweekse dagen, waar u ook aangenaam kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Bij goed weer is het aangrenzende terras geopend en tussen de bedrijven door kunt u zich ontspannen in de fraaie patiotuin.
Voor meer informatie over deze horeca service zie ‘Ontmoeten, eten en drinken’.

Daarnaast heeft het Crown Business Center een flexwerk wing waar u vrij kunt werken, in een inspirerende omgeving.
Mede dankzij de uitstekende voorzieningen is Crown Business Center ook een ideale locatie voor organisaties om zich permanent te vestigen.
Voor meer informatie over vestigingsmogelijkheden op het Crown Business Center zie Huren en vestigen

Join the club!

Geïnspireerd geraakt door wat AEROPARC u als ondernemer kan bieden? Interesse om uw organisatie in Crown Business Center  te vestigen, een ruimte te huren of een flexplek te reserveren? Wij geven u graag een rondleiding over het park. Neem gerust contact met ons op via telefoon 0161-747800 of mail: info@aeroparc.nl

Contact opnemen?

Bent u benieuwd en wenst u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op:

Onze organisaties

 

[logo-carousel id=default]