Kantoorunit huren

Aeroparc is dé plek om een bijzondere kantoorunit te huren. Uiteenlopende ondernemingen komen hier samen. U kunt bij ons terecht als u wilt ondernemen, innoveren, ontmoeten en ontspannen. Onze kantoren bieden een fijne ambiance die inspireert en activeert. Door onze gunstige ligging kunnen bezoekers vanuit heel Nederland u goed bereiken. Wij bieden daarnaast verschillende faciliteiten om te vergaderen, lunchen en u kunt ontspannen in de sportschool.

Kantoorunit huren in de buurt van Tilburg en Breda

De omgeving van ons terrein omschrijft zich als dynamisch en inspirerend. Voor iedere onderneming is het van belang te blijven innoveren. Hierdoor kunt u inspelen op de vraag vanuit de markt. Als u een kantoorunit bij ons gaat huren maakt u namelijk kennis met een omgeving die samenwerkt en daardoor op unieke wijze de beste resultaten behaalt.  Zowel zakelijke ondernemingen als non-profit organisaties zijn bij ons gevestigd. Doordat wij naast de luchthaven liggen, bieden wij onderdak aan verschillende bedrijven uit deze industrie. Door de samenwerking op maatschappelijk en economisch vlak zijn wij dan ook een unieke locatie. Wij bieden verschillende faciliteiten aan zoals:

  • Ontmoeten, eten en drinken
  • Sport en ontspanning
  • Kennis en innovatie
  • Vergaderen en presenteren

The Countdown Café

Als u een kantoorunit gaat huren is het Countdown Café een plaats waar mensen vanuit alle bedrijven samenkomen. Dit is de uitgelezen plek om tijdens een heerlijke lunch gezellig te praten met andere ondernemers. De kaart is zeer uitgebreid en bij mooi weer is het terras ook open met een fijn uitzicht.

Wilt u een bijzondere kantoorunit huren? Neem contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein