Kantoor in Breda

Wilt u kantoor houden in Breda? Kom naar Aeroparc in Gilze en ontdek de vele mogelijkheden. Bij ons heerst een maatschappelijke en economische bedrijvigheid die goed samengaat. Op ons bedrijvenpark komt u organisaties uit diverse branches tegen. Zo zijn er ondernemingen uit de luchtvaart, maatschappelijke en economische sector die ook gebruik van elkaars diensten maken. Als u dus op zoek bent naar een kantoor in Breda, dan zijn wij een uitstekende optie.

Netwerken vanuit uw kantoor uit de omgeving van Breda

Door de vele netwerkmogelijkheden zijn wij een geliefd bedrijvenpark om kantoor te houden in de omgeving van Breda. Deze samenwerkingen ontstaan vaak als men ontspanning zoekt. Wij hebben een eetgelegenheid waar ontbeten en geluncht wordt. Het Countdown Café is ook een fijne omgeving als u een zakelijke bespreking wilt voeren. Daarnaast hebben wij uiteenlopende vergaderruimtes ter beschikking en een grote congreszaal waar u met geïnteresseerden samen kunt komen. De faciliteiten als u een kantoor bij ons huurt lopen uiteen van:

  • Sport en ontspanning
  • Ontmoeten, eten en drinken
  • Kennis en innovatie
  • Vergaderen en presenteren

Sporten en ontspannen tijdens en na het werk

The Factory Sport&Fun biedt onderdak aan verschillende activiteiten. U kunt er genieten van wellness maar ook actief sporten. Er zijn voldoende fitnessapparaten en zelfs indoor hardlopen is bij ons mogelijk. Ook badminton, voetbal of basketbal behoren tot de mogelijkheden. Een kantoor in Breda dat goede faciliteiten biedt is de perfecte accommodatie voor u.

Bent u op zoek naar een kantoor in de omgeving van Breda? Neem contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein