Inspirerende vergaderlocaties nabij Breda

Verdiept u zich in inspirerende vergaderlocaties nabij Breda? Kom dan eens langs bij Aeroparc in Rijen! Op ons multifunctionele terrein kunt u terecht voor allerlei zakelijke gelegenheden maar ook sport en ontspanning vindt u bij ons. Op zakelijk gebied kunnen we u onder meer helpen aan kantoorruimtes, flexwerkplekken, ontmoetingsplekken, vergaderzalen en een inspirerende en rustige omgeving. Wat wilt u nog meer?

Inspirerende vergaderlocaties in Breda

In ons ruim opgezette Crown Business Center vindt u altijd de juiste ruimte voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Op deze accommodatie heerst een prettige en informele sfeer waardoor bedrijven en mensen nader tot elkaar komen en elkaar verder helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn dan ook groot voorstander van combineren van zakelijk en informeel. Sluit uw vergadering af met een gezellige borrel, ontmoet andere zakenrelaties om uw kennis te delen en proef de sfeer van ondernemen en netwerken. Zou u graag inspirerende vergaderlocaties huren nabij Breda? Zoek dan niet verder en bekijk direct de mogelijkheden en beschikbaarheid bij Aeroparc!

Faciliteiten

Naast diverse zakelijke faciliteiten zoals inspirerende vergaderlocaties bieden wij u in de regio Breda ook graag sport en ontspanning. Zo bevindt zich er een sportschool met saunafaciliteiten op het Aeroparc. Voor vragen en boekingen kunt u uiteraard ook even contact met ons opnemen.

U vindt bij ons een breed aanbod inspirerende vergaderlocaties aan de rand van Breda. Meer weten? Neem dan contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein