Effectief vergaderen in Tilburg

Om effectief te kunnen vergaderen huurt u een locatie bij Aeroparc nabij Tilburg! Op ons veelzijdige terrein vindt u onder meer een business center, sportvelden en een gezondheidscentrum. Bij ons staan ontmoeten, netwerken, ontspanning, vergaderen en sporten centraal en daar bieden we u dan ook alle ruimte voor. Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden. Vraag onze brochure aan en bekijk direct wat we voor u zakelijk of privé zouden kunnen betekenen!

Wilt u ook effectief vergaderen in de buurt van Tilburg?

Aeroparc Gilze vindt u aan de rijksweg tussen Tilburg en Breda. Een ideale locatie voor besprekingen met partijen uit beide steden maar ook voor reizigers met het openbaar vervoer of bezoek afkomstig van de snelweg zijn wij uitstekend bereikbaar. Ons Crown Business Center biedt u uitgebreide mogelijkheden om zaken te doen in een inspirerende en dynamische omgeving. U vindt bij ons namelijk een grote diversiteit aan sectoren waardoor u altijd de juiste inspiratie en sparringpartner vindt. Zou u liever een aparte ruimte huren om effectief te vergaderen met uw partners in de omgeving van Tilburg? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Uitgebreide service

Huur een van onze ruimtes om effectief te vergaderen in Tilburg. Bekijk alle mogelijkheden voor het combineren van vergaderingen met informele bijeenkomsten en neem vandaag nog contact met ons op om een ruimte te reserveren!

Effectief vergaderen in Tilburg en omgeving doet u natuurlijk bij Aeroparc!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein