Congreslocatie

Aeroparc is een uitstekende uitvalsbasis als u op zoek bent naar een congreslocatie. Zowel het Crown Business Centre als Gate 2 lenen zich uitstekend voor en samenkomst met grote groepen. Mocht u het wensen, dan verzorgen wij op locatie de catering of brengt u met het gezelschap een bezoek aan Het Countdown Cafe. Voor een congres heeft u voldoende ruimte nodig en een locatie die een fijne sfeer uitademt. Dat kunt u dan ook vinden bij het Aeroparc.

Sfeervolle congreslocatie

Voor organisaties uit de luchtvaart en onderhoudssector hebben wij een fantastische congreslocatie genaamd Gate 2. Hier zijn ook een aantal ondernemingen uit deze branche gevestigd waardoor de juiste faciliteiten voor u beschikbaar zijn. De conferentiezaal is zeer ruim en geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en het organiseren van activiteiten. U bespreekt het thema in een sfeervolle omgeving met uw congresleden. Wij kunnen niet alleen een congres faciliteren, u kunt ook bij ons terecht als u wilt vergaderen, flexwerken of een presentatie wilt geven. De zalen zijn inclusief benodigdheden zoals een beamer of flip-over. Vanzelfsprekend is de wifi gratis. De grote verscheidenheid aan zalen maakt Aeroparc tot een top congreslocatie!

Uniek bedrijventerrein

Naast dat wij een prachtige congreslocatie in de omgeving van Breda en Tilburg aanbieden, kunt u ook bij ons terecht als op zoek bent naar bedrijfsruimte voor uw organisatie. Ondernemingen uit verschillende branches vinden bij ons onderdak. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod op het Crown Business Center, dat zich bevindt op het Aeroparc. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een sfeervolle congreslocatie? Neem dan contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein