Bedrijfsruimte Tilburg

Wilt u een bedrijfsruimte huren in de buurt van Tilburg op een goed bereikbare locatie? Bekijk dan eens de kantoren op ons Aeroparc in Rijen! Door de centrale ligging tussen Breda, Tilburg en vele toegangswegen biedt ons bedrijventerrein de uitstekende locatie om partners en relaties te ontmoeten. Daarnaast bieden wij u een diversiteit aan voorzieningen en bedrijven waardoor u kunt blijven innoveren. Ook is er genoeg ruimte4 om kennis te delen. Kortom, Aeroparc is zo ongeveer de basis voor al uw economische en maatschappelijke bedrijvigheid in de omgeving van Tilburg!

Bedrijfsruimte in de buurt van Tilburg

Zaken doen, ontmoeten, vergaderen, sporten en ontspannen: het kan allemaal op het multifunctionele terrein van Aeroparc. Al diverse organisaties uit verschillende sectoren betreden ons business center en profiteerde van de uitstekende faciliteiten en de uitgebreide mogelijkheden van Aeroparc. In het business center draait het voornamelijk om ontmoeten en netwerken, waardoor u als bedrijf kunt blijven innoveren, kennis kunt delen en bedrijven elkaar inspireren. Bent u nog op zoek naar een bedrijfsruimte in de buurt van Tilburg? Bekijk dan eens de mogelijkheden in ons inspirerende bedrijvencentrum!

Ons terrein

Op Aeroparc vindt u niet alleen een business center waar u terecht kunt voor een bedrijfsruimte, ook voor vergaderzalen, sportaccommodaties en onderwijs in de buurt van Tilburg kunt u bij ons terecht! Vraag vrijblijvend een brochure aan om een indruk te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden of neem contact op. Voor specifieke vragen kunt u ook altijd even bellen naar: 0161-74 78 00.

Meer weten over een inspirerende bedrijfsruimte Tilburg? Neem contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein