Bedrijfspand huren in Tilburg

Bij Aeroparc kunt u een bedrijfsruimte huren in Tilburg op een uitstekend bereikbare locatie! Bij Aeroparc bieden we u de ruimte om te ondernemen, innoveren, ontmoeten, sporten en ontspannen. Een combinatie van deze mogelijkheden kan natuurlijk ook! Op ons bedrijventerrein vindt u verschillende accommodaties voor zakelijke en leuke gelegenheden evenals een gezellig restaurant om elkaar te ontmoeten, te eten en te drinken. Een bedrijfslunch gecombineerd met een sportieve activiteit, een vergadering met afsluitende borrel of het creëren van een ontmoetingsplek: het kan bij ons allemaal!

Bedrijfsruimte huren nabij Tilburg

Door de diversiteit aan accommodaties verbinden we op Aeroparc bedrijven en instellingen met zowel economische als maatschappelijke bedrijvigheid. In het Crown Business Center zijn inmiddels vele organisaties gevestigd uit uiteenlopende branches wat ons business center zeer inspirerend en interessant maakt voor nieuwe bedrijven. Tevens onderscheiden we ons hiermee van vele andere bedrijventerreinen en bieden we u een unieke mogelijkheid om een bedrijfsruimte bij ons te huren in de omgeving van Tilburg. Toonaangevende bedrijven als Ericsson en Boeing gingen u al voor!

Bereikbaarheid

Op zoek naar een bedrijfsruimte in een dynamische omgeving met volop kansen voor ontwikkeling en innovatie? Bekijk dan de mogelijkheden om een bedrijfsruimte te huren bij Aeroparc, tevens uitstekend bereikbaar vanuit Tilburg! Voor vragen over huren, vestigen en ontmoeten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Meer weten over een bedrijfsruimte huren inTilburg? Neem contact op!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein