Bedrijfspand huren Breda

Zou u graag een bedrijfspand huren in de omgeving van Breda, bekijk dan eens de mogelijkheden in het inspirerende business center van Aeroparc in Gilze! In het nieuwe bedrijvencentrum van Aeroparc kunt u terecht voor een veelzijdigheid aan accommodaties en kantoren voor zakelijke en informele ontmoetingen. Ontmoeten, kennis delen, innovatie en ondernemen staan bij ons dan ook centraal. Kortom, voor al uw bijeenkomsten komt u naar Aeroparc in Gilze!

Bedrijfspand huren nabij Breda

Staat u op het punt een bedrijfspand te huren in de regio Breda? Bekijk dan eens de aantrekkelijke mogelijkheden bij Aeroparc. Een bedrijfspand huren midden in Breda is erg duur. In het business center van Aeroparc bieden we u uitstekende faciliteiten in een inspirerende omgeving en een veelzijdigheid aan maatschappelijke en economische bedrijvigheid. Oftewel een erg interessante locatie om uw bedrijf te vestigen! Zowel in het Crown Business Center als Gate 2 gebouw vindt u verschillende ruimtes welke geheel naar uw wens en benodigdheden kunnen worden ingevuld. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor het huren of aankopen van een bedrijfspand op Aeroparc en beslis vandaag nog!

Ons multifunctionele terrein

Bij Aeroparc kunt u niet alleen een bedrijfspand huren ook voor sport, ontspanning, innovatie en vergaderingen in de regio Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Blader eens door onze brochure om een totaalbeeld te krijgen van ons multifunctionele terrein!

Een modern en uniek bedrijfspand huren in de regio Breda doet u bij Aeroparc!

Vestigingsmogelijkheden

N

Volop kansen

Veelzijdig bedrijventerrein